Laserbehandling

Jag har alltid varit lite rädd för laser, men efter mina behandlingar hos Dr Oest är jag en ”true believer”. Mina acneärr och brustna kärl är ett minne blott och jag har sedan dess blivit en återkommande kund. Dr Martin Öst har gjort ett fantastiskt jobb och nu behöver jag inte längre vara lika orolig för att åldras. Här får jag dessutom alltid ett varmt och proffsigt mottagande av personalen. 

E. Olsson – nöjd kund

LASERBEHANDLING I GÖTEBORG

LASERBEHANDLING FÖR DJUPARE HUDPROBLEM

På Dr Oest i Göteborg kan du få laserbehandling för att behandla bristningar, acneärr, solskador, rynkor, brustna kärl, vårtor, fibrom, godartade pigmentfläckar med mera. De olika laserbehandlingarna är kvalitetssäkrade av vår specialistläkare Martin Öst och det är vår högutbildade laserterapeut med mångårig erfarenhet som utför dem. På kliniken använder vi oss av CO2-laser och ND:YAG-laser som är två mycket säkra och effektiva maskiner för laserbehandling med minimala risker. Vi har sedan lång tid tillbaka ett nära samarbete med de bästa leverantörerna på den svenska marknaden, vilket innebär att vi ständigt håller oss uppdaterade genom olika utbildningar. Och eftersom vi på Dr Oest alltid prioriterar din säkerhet först, har vi också sett till att kundleverantörernas egna servicetekniker kommer till oss flera gånger per år för att serva och säkerställa maskinernas alla funktioner. Kom till oss på en konsultation så ger vi dig kvalificerade råd kring vilken typ av laserbehandling som passar dig bäst, både när det kommer till tillvägagångssätt och antal behandlingar. Vi erbjuder även laserbehandling för permanent hårborttagning i Göteborg. 

LÄKNINGSPROCESSEN EFTER EN LASERBEHANDLING

Har du bristningar, ärr eller rynkor som du vill reducera och få bort? Vi hjälper dig med hjälp av laserteknik på vår klinik i Göteborg. En laserbehandling reparerar huden på djupet genom att öka kollegenbildning och uppstrama huden. Det är rekommenderat att genomföra ca 4-6 behandlingar för bästa resultat, men exakt hur många laserbehandlingar som behövs beror på dina förutsättningar och önskemål på resultatet. Läkningsprocessen brukar vara mellan 5-15 dagar och redan då syns resultatet av behandlingen och därefter fortsätter huden att läkas och bli bättre i ytterligare några månader. Laserbehandlingen bör utföras med 3-5 veckors mellanrum så att huden hinner läka mellan behandlingarna. Resultatet efter en laserbehandling är permanent, men hudens naturliga åldring stoppas ej. 

BOKA LASERBEHANDLING I GÖTEBORG

Du är varmt välkommen att boka en behandling eller konsultation hos oss på Dr. Oest Aesthetic Clinic. Vi tar väl hand om dig igenom hela processen och lovar att ge dig ett personligt och proffsigt bemötande i alla led. Vill du komma i kontakt med oss är du välkommen att ringa oss på 031-81 15 16 eller maila in på info@droest.se eller info@laserspecialisten.se. Vi svarar oftast på mail inom 24 timmar och tar emot alla ärenden i turordning. Välkommen till oss för en laserbehandling i Göteborg.

FAQ

Vad är medicinsk laser?

Laser är ett ljus med en våglängd. Kirurgisk laser används för att skära, koagulera eller bränna vävnad vid exempelvis borttagning av godartade pigmentfläckar. Medicinsk laser används för att stimulera cellfunktioner och öka nybildningen av kollagen. Vi på Dr Oest erbjuder medicinsk laserbehandling i Göteborg!

Vad är IPL?

Står för Intensivt Pulserande Ljus och är ett bredsektrat ljus med flera vågländer som anpassas efter vad som ska behandlas. Genom rätt filtrering, pulsteknik och tillräcklig energi omvandlas ljuset till värme när det träffar hudytan. Ljuset går sedan igenom huden vilket gör att det inte skadar hudytan då all värmealstring sker i vävnaden.

Hudföryngring med Powerlite® 600IPL

Med mer än 15 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden när det kommer till laserbehandling. Vår kundnöjdhet har gjort oss till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulserande Ljus) i Sverige och i Japan, som är världens näst största skönhetsmarknad. Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet.

Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger en säker, kraftfull och effektiv laserbehandling med långvariga resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls. Vårt unika patent, tillsammans med vårt tripple safety system, gör att vi kan behandla på hög effekt med minimal smärta utan biverkningar. Alla våra Powerlite IPL är vattenkylda. Våra Powerlite maskiner är CE-märkta och FDA-godkända. Vi har även modeller som är Medicinskt Certifierade samt medicinskt CE-märkta enligt MDD93/42/EEC.

Powerlite® belönas genom användare världen över för dess användarvänlighet, mångsidighet och för de fina resultaten. Personer som har gjort hårborttagning med deras laserbehandling är fortfarande hårfria, 10år senare.

Powerlite IPL ger vacker och ungdomlig hy

Laserbehandling kan göras på lunchen och är helt utan återhämtningstid. Den har genom gått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med läkare och hudterapeuter. Det är en modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom säkra och snabba. 

Powerlite IPL bygger på Intensivt Pulserande Ljus (IPL) som effektivt behandlar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina solskador, åldersfläckar eller ytliga blodkärl. IPL behandlingar är även bra mot Rosacea och lugnar huden.

Att tänka på inför en laserbehandling

Undvik solen använd gärna solskydd med minst solskyddsfaktor 30 året runt. För bästa behandlingsresultat ska man va så blek i huden man bara kan. Under pågående behandling är det jätteviktigt att ha solskydd på dagen. För ett bra resultat krävs 4-5 behandlingar. När det gäller pigment och kärl är behandlingsantalet svårt att bedöma, utan man får se hur resultatet ser ut efter varje laserbehandling. Gäller det behandling av rosacea behandlar man på låg styrka och gärna 6-7 behandlingar.

”VRID TILLBAKA TIDEN, SOM
OM INGENTING HAR HÄNT.” 

S. FRANSSON

Laserbehandling i Göteborg hos Dr Oest