Karriär

Vill du jobba hos oss?

Att arbeta hos oss är roligt, lärorikt och ibland också frihet under eget ansvar. Vi tror på samarbete, öppen kommunikation och respekt för varandra och våra kunder. Och vårt koncept är enkelt: vi har höga ambitioner och viljan att växa och utvecklas. För oss är personligt och varmt bemötande, kvalitet och noggrannhet en självklarhet eftersom vi vill kunna överträffa kundernas förväntningar. Sedan är vi också en arbetsplats med gott eko-kaffe och flera olika muggar att välja mellan. Oss finner du i stora och fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg, med fullt utrustade behandlingsrum.

Det är sällan vi annonserar ut några tjänster, så bäst är om du skickar en spontanansökan till oss. Ibland händer det att vi plötsligt har en ledig position som just du kan fylla med din kompetens. Så tveka inte att skicka in ditt CV till oss. Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in CV

Ambassadörer och influencers

Hej ambassadör eller influencer! Har du fler än 10.000 följare och gillar det vi gör? Hör då gärna av dig med en fullständig presentation av din profil. Vi letar nämligen hela tiden efter rätt ambassadörer för vår verksamhet. Men vi sållar noggrant bland de som vill samarbeta med oss och ställer höga krav på branding och personliga varumärken. Om du känner att du är rätt person för oss, är du varmt välkommen med din förfrågan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skicka in din intresseanmälan

VÅR FILOSOFI ÄR
ENKEL. BARA DET
BÄSTA ÄR BRA
NOG.

HÄR ÄR DU EN DEL AV
ETT REDAN STARKT
TEAM.

Karriär - Laserbehandling & injektionsbehandling i Göteborg

Kontakta oss