Permanent hårborttagning

Boka här

Min generande hårväxt störde egentligen inte mig så mycket, men varje sommar kändes det lite pinsamt att ligga på stranden med en luden rygg. För en del kanske det är manligt, men allteftersom åren gick blev det här jobbigare för mig. Jag gjorde då min research och valet hamnade på Dr Oest. Behandlingen har verkligen gett resultat och nu längtar jag faktiskt till sommaren. 

J. Hansson – nöjd kund

PERMANENT HÅRBORTTAGNING

BEHANDLING FÖR OÖNSKAD HÅRVÄXT

Att ha hår på kroppen är fullständigt naturligt. Det har vi alla. Men ibland kan man få hårväxt på vissa ställen som är mindre önskvärda. Detta kan bero på faktorer som ärftlighet, stigande ålder eller förändringar i hormonbalansen. Många väljer att plocka, raka eller vaxa bort det oönskade håret, men det kan istället leda till irriterad hud, ökad behåring eller kraftigare hårstrån. Och effekten av dessa behandlingsmetoder är kortvarig. Därför erbjuder vi på Dr Oest ett bättre och bestående alternativ: permanent hårborttagning med Powelite IPL. Med den hjälp av den här lasermaskinen försvinner dina oönskade hårstrån permanent, så att du aldrig mer behöver raka, vaxa eller plocka bort dem. Men för att bli helt hårfri krävs det oftast flera behandlingar för hårborttagning eftersom håret växer i olika faser. Det är bara de hårstrån som är i tillväxtfasen (anagena fasen) som försvinner permanent av den här behandlingen. Därför behöver man följa hårets växtcykel och behandla samma område var 6:e till 8:e vecka. Vi erbjuder även laserbehandling för djupare hudproblem. 

Hjärtligt välkommen till oss för en permanent hårborttagning i Göteborg!

FAQ

Hårborttagning Powerlite®

Med mer än 16 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden när det kommer till hårborttagning. Deras kundnöjdhet har gjort dem till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus). 

Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med synliga resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger lika hög och jämn effekt vid varje ljuspuls – utan några farliga biverkningar. Alla Powerlite IPL är vattenkylda, CE-märkta och FDA-godkända. 

Powerlite har av användare världen över belönats för sin användarvänlighet, mångsidighet och de fina resultaten. Personer som har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, flera år senare. 

Vad behöver man tänka på inför behandlingen?

Det viktigaste att tänka på inför behandlingen är att undvika solens strålar. Så använd gärna solskydd med minst spf 30 året runt. Ju ljusare hud, desto bättre resultat. Resultatet blir också bättre om man har mörkare hårstrån, eftersom ljuset tar bättre på hårstrån med mörkare pigment. 

För att bli helt hårfri krävs det oftast flera behandlingar eftersom håret växer i olika faser. Det är bara de hårstrån som är i tillväxtfasen (anagena fasen) som försvinner permanent av den här behandlingen. Därför behöver man följa hårets växtcykel och behandla samma område var 6:e till 8:e vecka. 

”ANYONE WHO DOESN´T
BELIEVE IN MIRACLES IS NOT A
REALIST.” 

A. HEPBURN

Permanent hårborttagning i Göteborg med Dr.Oest