Ultra V Trådlyft

Jag skulle aldrig lägga mig på operationsbordet och göra ett traditionellt ansiktslyft, men Ultra V trådlyft hos Dr Oest kan jag i princip göra på lunchen, eller på 2-3 timmar och få samma effekt i 1-2 år. Jag rekommenderar den här behandlingen till alla som inte heller är intresserade av narkos eller ärr, men som vill vrida tillbaka klockan en aning.

M. Andersson – nöjd kund

ULTRA V TRÅDLYFT

ANSIKTSLYFTET UTAN NARKOS, SMÄRTA ELLER LÅNG ÅTERHÄMTNINGSTID

Idag finns det en stor efterfrågan på ansiktslyft som inte innebär stora kirurgiska ingrepp eller oönskade biverkningar. Det vet vi på Dr Oest om. Därför är vi glada att kunna erbjuda dig just en sådan behandling: Ultra V Trådlyft – ett ansiktslyft med PDO-trådar. 

Ultra V Trådlyft är en mycket beprövad och säker ansiktslyftsmetod som stimulerar hudens egen produktion av kollagen. Den lyfter och stramar till huden, samt ökar dess elasticitet så att man får ett ungdomligare utseende.

Behandlingen med Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande och mycket omtyckt metod för hudföryngring eftersom den är helt utan narkos, smärta eller lång återhämtningstid. Den lämnar heller inga ärr. Behandlingen passar både män och kvinnor och kan utföras över hela kroppen, men de vanligaste områdena att behandla är ansiktet, halsen, armarna, låren och dubbelhakan. Vi använder den även för att skapa ett mer v-format ansikte.

Här på Dr Oest i Göteborg är det vår välrenommerade, erfarna och kompetenta Medicine Doktor och specialistläkare Martin Öst som utför behandlingen. Den tar ca 1-3 timmar att genomföra och återhämtningstiden är så kort som ett dygn. Men bäst av allt är att man får ett resultat som oftast syns omedelbart och håller i sig 1-2 år. Resultatet kan dock komma att variera lite, beroende på vilken livsstil och hudtyp man har. Därför är det bra att göra regelbundna ”touch ups” så att den föryngrande effekten håller i sig längre.

Varmt välkommen till oss på Dr Oest för en behandling med Ultra V Trådlyft. Vi tar väl hand om dig och din hud. 

Priser

Priser från 15.000 kr, beroende på vilket område och vilka trådar vi använder. Hör av dig till oss, så ger vi dig mer information.

FAQ

Vilka resultat kan man förvänta sig?

Ultra V Trådlyft ger ett naturligt lyft, en föryngrande effekt och en fastare hudstruktur i ansiktet. Med sina nedbrytbara PDO-trådar stimuleras hudens vävnad och gör att produktionen av kollagen och elastin ökar, vilket gör att huden ser betydligt yngre ut. 

Vad är polydioxanon (PDO)?

PDO-trådarna som används vid Ultra V Trådlyft är tunnare än ett hårstrå och är mycket varsamma mot vävnader. De är nedbrytbara och helt ofarliga för kroppen.

Vilka områden kan man behandla?

Med Ultra V Trådlyft kan man behandla hela ansiktet (området kring ögonen, kinderna, munnen och pannan), halsen, dubbelhakan, armarna, låren och olika veck. Den kan även användas för att skapa ett mer "v-format" ansikte. 

Passar behandlingen alla?

Ultra V Trådlyft passar både kvinnor och män. Yngre personer kan göra behandlingen för att bibehålla sin ungdomliga hud och äldre personer kan göra den för att få ett mer ungdomligt utseende.

Hur länge varar effekten?

Resultatet syns oftast omedelbart efter behandlingen, men full effekt får man efter ca 3 månader. Då håller effekten i sig i 1-2 år, men kan komma att variera lite, beroende på vilken livsstil och hudtyp man har. Därför är det bra att göra regelbundna ”touch ups” så att den föryngrande effekten håller i sig längre.

Vilka är fördelarna med Ultra V Trådlyft?

Ultra V Trådlyft är en säker och snabb behandling som inte kräver någon narkos eller operation. Man får ett omedelbart och tydligt resultat som inte kräver någon lång återhämtning. Den lämnar heller inte några ärr. 

”AGE IS AN ISSUE OF MIND
OVER MATTER. IF YOU DON´T
MIND IT DOESN´T MATTER”

M. TWAIN

Ultra V Trådlyft hos Dr.Oest - Vi erbjuder behandling med botox i Göteborg