Hudföryngring needle pen

Jag provade Powerlite Needle Pen för solskador och rynkor och är väldigt nöjd med resultatet. Tidigare hade jag laserslipat huden, men det var bara smärtsamt. Behandlingen med Powerlite Needle Pen kändes mycket mildare och gjorde inte alls lika ont. Min hy är mycket finare nu och den här behandlingen var minst lika effektiv som laserslipning.

A. Sjöberg – nöjd kund

HUDFÖRYNGRING NEEDLE PEN

POWERLITE NEEDLE PEN

Powerlite needle pen behandlar effektivt åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor, bristningar och håravfall. Resultaten är jämförbart med laserslipning och Fraxel, men mycket mildare. Det är helt enkelt en mindre smärtsam behandling som inte ger några skador på huden. Den stimulerar tillväxten av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende. Behandlingen medför även att absorptionen av aktiva ingredienser ökar. Powerlite needle pen använder endast specialutvecklade produkter i behandlingen, bestående av hyaluronsyra. Den är elektrisk, har 12 sterila engångsnålar och är mycket skonsammare för huden än traditionell microneedling. Hos oss på Dr Oest i Göteborg skräddarsyr vi alltid behandlingen med hänsyn till just dina problemområden och anpassar nållängden efter dessa, så att du får ett riktigt bra och märkbart resultat. 

Att tänka på inför behandlingen:
För att du ska få ett bra resultat ska du inte ha solat på ett tag eftersom behandlingen svarar bäst på blekare hud. Så undvik gärna solens strålar så gott det går och använd solskydd med minst spf 30 året runt. Under pågående behandling är det jätteviktigt att ha solskydd på sig hela dagen. För ett resultat som varar längre krävs det att man gör 4-5 behandlingar. När det gäller pigment och kärl är det svårt att bedöma exakt hur många behandlingar som krävs, utan man får se hur resultatet blir efter varje behandling. Och när det gäller rosacea behöver man göra 6-7 behandlingar eftersom vi måste använda oss av låg styrka när det gäller sådana hudproblematik. 

Välkommen till Dr Oest för en behandling med Powerlite needle pen . Hos oss är du i trygga händer!

Powerlite® har belönats världen över för sin användarvänlighet, mångsidighet och de fina resultaten. Personer som exempelvis har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 10 år senare.

FAQ

Vad kan Powerlite Needle Pen behandla?

Med Powerlite Needle Pen kan man behandla: 

  • åldrad och solskadad hud
  • ärr
  • linjer och rynkor
  • hudbristningar/strier
  • håravfall

”BEUNDRA ANDRAS SKÖNHET
UTAN ATT IFRÅGASÄTTA DIN
EGEN” 

ANONYM

Hudföryngring med Dr.Oest samt laserbehandling i Göteborg