Hudföryngring IPL

Jag provade Powerlite Needle Pen för solskador och rynkor och är väldigt nöjd med resultatet. Tidigare hade jag laserslipat huden, men det var bara smärtsamt. Behandlingen med Powerlite Needle Pen kändes mycket mildare och gjorde inte alls lika ont. Min hy är mycket finare nu och den här behandlingen var minst lika effektiv som laserslipning.

A. Sjöberg – nöjd kund

HUDFÖRYNGRING MED POWERLITE IPL

Powerlite IPL bygger på intensivt pulserande ljus (IPL) som effektivt reparerar skadad hud och bromsar dess åldrande inifrån. I många fall krävs det bara en enda behandling för att ta bort solskador, åldersfläckar och ytliga blodkärl. IPL är även bra mot rosacea eftersom den når djupt ner i huden och lugnar den. Behandlingen är väldigt säker, går snabbt att genomföra och är helt utan återhämtningstid. 

Bakom Powerlite IPL finns flera års forskning. Den har genomgått flera tester och uppföljningar, allt i nära samarbete med både läkare och hudterapeuter. Det är en modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. 

Att tänka på inför behandlingen:
För att du ska få ett bra resultat ska du inte ha solat på ett tag eftersom behandlingen svarar bäst på blekare hud. Så undvik gärna solens strålar så gott det går och använd solskydd med minst spf 30 året runt. Under pågående behandling är det jätteviktigt att ha solskydd på sig hela dagen. För ett resultat som varar längre krävs det att man gör 4-5 behandlingar. När det gäller pigment och kärl är det svårt att bedöma exakt hur många behandlingar som krävs, utan man får se hur resultatet blir efter varje behandling. Och när det gäller rosacea behöver man göra 6-7 behandlingar eftersom vi måste använda oss av låg styrka när det gäller sådana hudproblematik. 

Välkommen till Dr Oest för en behandling med  Powerlite ILP. Hos oss är du i trygga händer!

OM POWERLITE® 600 IPL:

Med mer än 17 års erfarenhet är Powerlite® ett av de varumärken som funnits längst på den svenska marknaden. Deras kundnöjdhet har gjort dem till marknadsledande inom tekniken IPL (Intensivt Pulsat Ljus).

Svensk tillverkning och design innebär också högsta kvalitet och säkerhet. Powerlite IPL har en patenterad teknik som ger säkra, kraftfulla och effektiva behandlingar med resultat. Patentet bygger på en kontrollerad multipulsteknik som ger samma effekt under hela flashen och lika stark effekt vid varje ljuspuls. Det här unika patentet, tillsammans systemet ”tripple safety” gör att man kan behandla på hög effekt med minimal smärta och biverkningar. Alla Powerlite IPL-maskiner är vattenkylda, CE-märkta och FDA-godkända. De har även modeller som är medicinskt certifierade och medicinskt CE-märkta enligt MDD93/42/EEC.

Powerlite® har belönats världen över för sin användarvänlighet, mångsidighet och de fina resultaten. Personer som exempelvis har gjort hårborttagning är fortfarande hårfria, 10 år senare.

FAQ

Vad kan Powerlite IPL behandla?

Med Powerlite Needle Pen kan man behandla: 

  • åldrad och solskadad hud
  • ärr
  • linjer och rynkor
  • hudbristningar/strier
  • håravfall

”BEUNDRA ANDRAS SKÖNHET
UTAN ATT IFRÅGASÄTTA DIN
EGEN” 

ANONYM

Hudföryngring med Dr.Oest - Laserbehandling i Göteborg