Medicine Doktor och specialistläkare i allmänmedicin samt anestesiologi & intensivvård.

Dr Martin Öst

Att arbeta med kosmetiska förbättringar är en mycket givande del i mitt yrkesliv. Resultaten syns oftast direkt och kunderna blir hjälpta med något som de tidigare upplevt som ett problem. På vår klinik utför vi alla behandlingar på professionellt och noggrant sätt, så att du får ett så vackert och naturligt resultat som möjligt.

Martin Öst, MD

Som kund har du höga krav och förväntningar. Du kräver noggrannhet, diskretion och fingertoppskänsla. Du vill hamna i rätta och erfarna händer, och få ett resultat som syns och känns – utan att vara överdrivet. Du önskar också träffa personal som lyssnar på dina behov, tar sig tid att gå igenom all information både före och efter behandlingen, och som utför den med fullt fokus. 

Vi tycker att dessa krav är mer än rimliga. Just därför arbetar vi utifrån dem här på Dr Oest i Göteborg. För när det kommer till något så känsligt som ansiktet och huden, är det viktigt att ställa just höga krav, och som klinik även kunna leva upp till dem.

När du besöker oss för vissa av våra behandlingar, kommer du att träffa mig, Dr Martin Öst. Jag är Medicine Doktor och specialistläkare i allmänmedicin samt anestesiologi och intensivvård, och har jobbat med estetisk medicin och kirurgi i 20 år. Dessutom har jag forskat i inflammationsprocesser och neurointensivvård i 22 år. Att arbeta med estetisk medicin är väldigt givande eftersom jag kan erbjuda effektiva och säkra behandlingar till kunder som av olika skäl behöver dem för att må bättre eller se fräschare ut. Det finns nämligen ingenting mer belönande med det här jobbet än nöjda och återkommande kunder. 

Så hjärtligt välkommen till mig och mina hjälpsamma kollegor för en behandling som får dig att må bättre.

Vänliga hälsningar,

Martin Öst, Med. Dr
Specialistläkare i allmänmedicin samt anestesi & intensivvård
Dr Martin Öst - Specialistläkare - Injektionsbehandling i Göteborg