Vår laserterapeut

Mali

Hos oss är alla välkomna, oavsett om det handlar om mindre eller större behandlingar, eller bara för en konsultation. Att hjälpa människor att må bättre och gå härifrån nöjda är en jättehärlig känsla. 

Mali

Det sägs att skönhet kommer inifrån. Mår man bra på insidan, syns det också på utsidan. Och det kan de flesta hålla med om. Men det finns faktiskt en del människor som av personliga eller medicinska skäl vill och behöver göra olika behandlingar för att må bättre. Och det är något vi tycker är befogat. 

Att få människor att känna sig vackrare och gå härifrån nöjda är ett av våra största mål här på Dr Oest. Vi berättar alltid vad vi kan hjälpa till med och använder den senaste tekniken tillgänglig för att ge våra kunder vad de efterfrågar. Men vi är också ärliga. Om vi till exempel bedömer att du inte behöver någon justering, kommer vi också att säga det. Det är givetvis alltid du som i slutet bestämmer hur du vill ha det, men eftersom vi håller en viss standard på kliniken, är det vår plikt att ge professionella råd. 

När du kommer till oss går vi noggrant igenom hur våra behandlingar går till och vad du kan förvänta dig. Vi är passionerade för vad vi gör och upphör aldrig att lära oss. Eftersom utvecklingen och forskningen idag går snabbt framåt, och nya behandlingar dyker upp på marknaden, håller vi oss därför ständigt uppdaterade om dessa. Vi går också regelbundet på vidareutbildningar inom olika behandlingar. Detta gör vi för att kunna erbjuda dig de bästa och säkraste behandlingarna, med minst biverkningar.

Hos oss är alla välkomna, oavsett om det handlar om mindre eller större behandlingar, eller bara för en konsultation. Att hjälpa människor att må bättre och gå härifrån nöjda är en jättehärlig känsla. Och det är just därför jag älskar mitt jobb.

Mali, laserterapeut på Dr Oest

Välkomna på laserbehandling i Göteborg!

“Don't let someone dim your light simply because it's shining in their eyes.”


― Jessica Ainscough

Mali - Utför laserbehandling & hårborttagning i Göteborg